logo deLiemers, helemaal goed!

NIEUW!

Binnenkort starten 2 nieuwe muzikale initiatieven waarbij kinderen kennis kunnen maken met muziek en het bespelen van een instrumenten.

Spelenderwijsorkest St. Martinus. Op de brede school St Martinus wordt in samenwerking met Liemers Kunstwerk, drumfanfare St. Anna en harmonie Martinus een spelenderwijsorkest gevormd voor leerlingen vanaf groep 5.  10 lessen startend op 11 maart en deelname is gratis.

En aanvullend……!

Tutti Colore: Voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Georganiseerd en verzorgd door Harmonie Martinus. Samen met je medemuzikanten leer je de basisbeginselen van het bespelen van een instrument. Plezier staat voorop! Je instrument naar keuze (klarinet, trompet of trombone) krijg je in bruikleen mee naar huis om thuis te oefen en te laten horen wat je kunt.  Tutti Colore bestaat uit 10 lessen op de vrijdag van 18.30 – 19.15 uur, startend op vrijdag 15 maart. De eigen bijdrage hiervoor is € 4,- per les.
De lessen worden afgesloten met een spetterend eindoptreden tijdens het concert van harmonie Martinus bij Thoen & Thans op zondagmiddag 16 juni. Dan mag iedereen komen kijken en kun je laten zien wat je samen hebt geleerd.
Heb je interesse stuur dan een berichtje naar: info@sintmartinus.nl we nemen dan contact met je op en je bent dan ook direct uitgenodigd voor de informatieavond (samen met je ouders) op vrijdag 15 maart om 18.30. (babberichseweg 58)
Coördinator is Berno Stokman.

Meld je aan!

Nieuw!

Spelenderwijsorkest St. Martinus